Bij Hoffenheim vrije toegang, kaart in Almere 5 euro

28 december 2016

FC Groningen speelt tijdens de winterstop in januari twee oefenduels ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. Op donderdag 5 januari is Almere City gastheer voor de ploeg van trainer Ernest Faber en drie dagen later wacht in Duitsland TSG 1899 Hoffenheim als sparringpartner.

De wedstrijd in Flevoland begint op donderdag 5 januari om 19.00 uur. Supporters van FC Groningen kunnen voor dit duel vrij afreizen naar Almere. Kaarten zijn voor 5 euro per stuk verkrijgbaar aan de kassa’s bij de hoofdingang van het Yanmar Stadion. De FC-fans kunnen bij deze oefenwedstrijd op elke willekeurige tribune in de thuishaven van Almere City plaatsnemen.
 
Trainingscomplex in Zuzenhausen
Na de wedstrijd in Almere reist de eerste selectie door naar Amsterdam, om daar de volgende ochtend vanaf Schiphol naar Frankfurt te vliegen. Vervolgens wordt er met de bus verder gereisd richting Hoffenheim. Na een aantal trainingen op Duitse bodem, wordt er op zondag 8 januari op het trainingscomplex van de Bundesligaclub een oefenwedstrijd gespeeld tegen TSG 1899 Hoffenheim. Dit duel begint om 15.30 uur.
 
Supporters van FC Groningen, die bij deze wedstrijd tegen de nummer 5 van Duitsland aanwezig willen zijn, hebben hiervoor geen kaart nodig en krijgen vrije toegang tot het trainingscomplex aan de Horrenbergerstraße 58 in Zuzenhausen.
 
Live op FC Groningen TV
Voor supporters en alle andere voetballiefhebbers, die niet in de gelegenheid zijn één of beide oefenduels te bezoeken, is er een mooi alternatief om deze wedstrijden toch live te bekijken. Sinds afgelopen week beschikt de Trots van het Noorden namelijk over een eigen online tv-kanaal: FC Groningen TV.
 
Op dit kanaal zijn exclusieve reportages te zien, interviews, samenvattingen en unieke beelden van achter de schermen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het live streamen van evenementen. FC Groningen is voornemens (onder voorbehoud van de technische en facilitaire mogelijkheden ter plekke) beide genoemde oefenwedstrijden van het eerste elftal in de winterstop live te streamen.
 
Website en app
FC Groningen TV is op de pc te bekijken via deze website of rechtstreeks via fcgroningen.tv. Voor tablet en smartphone is een speciale gratis app te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store.

Stadion

Laatste nieuws