string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bied mee op unieke veilingitems.

Dinsdag 07 juli 2020 om 08:01

De veiling die door de Supportersvereniging FC Groningen in samenwerking met Onlineveilingmeester.nl wordt georganiseerd, loopt nog enkele dagen. Het is tot aanstaande woensdag 8 juli mogelijk om op tal van schitterende kavels te bieden. Heb jij straks de schoenen van Arjen Robben, voetbalschoenen gedragen door Mimoun Mahi, of een gesigneerd shirt van een oud-FC’er in huis? 

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen.’ In totaal worden er via Onlineveilingmeester.nl zo`n 150 prachtige kavels aangeboden. Er zitten vele unieke en schitterende stukken tussen waar echte verzamelaars van dromen.

Memorabilia met historie zoals vaantjes, gesigneerde schoenen en wedstrijdgedragen shirts. Maar ook gasttrainingen van trainers als Sander van Gessel, Paul Matthijs, Peter Hoekstra of fysiektrainer Frank van der Stelt. De veiling loopt via Onlineveilingmeester.nl en sluit op woensdag 8 juli om 20.00 uur. Neem snel een kijkje en bied mee! https://onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3222/

Veilingitems

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’