Bied mee op MatchWorn FC-shirts

9 november 2020 / vandaag

Iedere speler heeft elke wedstrijd een uniek verhaal. Het gedragen shirt vertegenwoordigt dat unieke verhaal. Het debuutshirt van Joël van Kaam, de eerste keer basisopstelling in het paarse uitshirt voor Remco Balk of het shirt waarin Azor Matusiwa tegen Feyenoord werd verkozen tot Office Centre Man of the Match. Eén van deze shirts kan bij jou aan de muur hangen. Bied nu mee op een MatchWornShirt uit de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De opbrengst is bestemd voor de FC Groningen Opleiding. 

Supporters die op een wedstrijdgedragen shirt willen bieden, kunnen dit doen via https://www.matchwornshirt.com/club/fc-groningen. Bieden kan al vanaf €89,- en het geld dat wordt opgehaald via deze veiling is bestemd voor de Opleiding van FC Groningen.
 
MatchWornShirt zorgt dat alle shirts met veel precisie zijn gereigigd met UV-C licht, waardoor DNA, bacteriën en virussen uit het shirt worden verwijderd. Omdat de shirts niet met water in aanraking komen blijven de kenmerkende grasplekken behouden zodat het ultieme wedstrijdgevoel niet verdwijnt!
 
De actie van MatchWornShirt loopt tot en met aanstaande zondag 15 november 21.00 uur. Bieden op één van de unieke paarse FC-shirts gaat gemakkelijk via https://www.matchwornshirt.com/club/fc-groningen.

FCG_MWS_Visual_1920x1080
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws