string(9) "claudebot"

‘Bezoek het FC Groningen-plein tijdens de Promotiedagen’.

Dinsdag 05 november 2013 om 13:25

In de 453ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het 3-3 gelijkspel tegen Roda JC, kijkt hij vooruit naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo en benoemt hij diverse activiteiten van deze week.

“We hebben afgelopen zondag andermaal spektakel gezien in Euroborg. Hoewel het teleurstellend was dat we de wedstrijd niet winnend konden afsluiten, stonden de mensen na afloop letterlijk op de banken voor het geleverde spektakelstuk. Natuurlijk willen wij elke wedstrijd heel graag winnen, maar het is ons nog veel meer waard dat de mensen een geweldige middag hebben gehad en na afloop met een goed gevoel het stadion weer verlaten. Dat was tenslotte één van onze doelstellingen voor dit seizoen. Wat dat betreft zijn we heel aardig op weg.”
“Dat de betrokkenheid en binding met het huidige elftal weer fors is toegenomen, blijkt onder meer uit de grote schare supporters die ons ook komende zaterdagavond zullen steunen in Almelo als we tegen Heracles spelen. Omdat deze wedstrijd op kunstgras wordt gespeeld, zullen de trainingen van de eerste selectie ter voorbereiding op dit duel morgen (woensdag – red.), donderdag en vrijdag op het kunstgrasveld van vv Actief in Eelde worden afgewerkt.”
Collecte
“De collecte van afgelopen zondag voor de vierjarige Róan, die vecht tegen de zeldzame kinderkanker neuroblastoom, heeft afgelopen zondag 1.898 euro opgebracht. Dit bedrag wordt aangewend om zijn ouders en twee zusjes mee te kunnen laten reizen naar Amerika, waar Róan een speciale therapie van een half jaar krijgt. Zoals het nu lijkt vergoedt de verzekering namelijk wel de behandeling, maar zijn de kosten van het verblijf van dit gezin niet gedekt.”
“Gisteravond (maandag – red.) heeft een afvaardiging van spelers, staf en directie/management de algemene ledenvergadering van de Rolly-Side bijgewoond. De opkomst was hoog en de organisatie en sfeer was goed. Zorgverzekeraar Menzis, sponsor van zowel de Rolly-Side als FC Groningen, stelde de faciliteiten – alsook een uitstekend buffet – voor deze avond beschikbaar.”
Promotiedagen Noord-Nederland
“Vandaag (dinsdag – red.) en morgen (woensdag – red.) wordt de 27ste editie van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland gehouden in MartiniPlaza. Uiteraard zal onze volledige commerciële afdeling hier twee dagen lang sterk vertegenwoordigd zijn. Naast het netwerken hebben we rondom het FC Groningen-plein diverse interessante business-pakketten en -acties. Zo kan het bedrijfsleven voor 500 euro onder meer twee businessseats en vermelding op de LED-boarding afnemen voor de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar: FC Groningen – NEC, op zondag 22 december.”
“Indien belangstellenden zich tijdens de Promotiedagen voor deze actie inschrijven, maken zij kans op één minuut gratis uitingen op onze LED-boarding of 2 businessseats voor de rest van dit seizoen. De trekking van de winnaar geschiedt morgenavond (woensdag – red.) om 20.00 uur op het FC Groningen-plein in MartiniPlaza. In de actieprijs van 500 euro zit een bijdrage van 50 euro aan onze maatschappelijk partner Make-A-Wish Nederland.”
FC Groningen in de Maatschappij
“Ook onze Stichting FC Groningen in de Maatschappij zal zichtbaar aanwezig zijn tijdens de Promotiedagen. Zij hebben eveneens een bijzondere actie, want er kan tot woensdagavond 20.00 uur geboden worden op een exclusief ‘Arjen Robben-pakket’. Dit bestaat uit een gesigneerd wedstrijdshirt van de aanvaller van Bayern München, een paar gedragen voetbalschoenen van de international uit Bedum, een gesigneerde voetbal en twee VIP-kaarten voor de Arjen Robben Skybox tijdens de genoemde wedstrijd FC Groningen – NEC, die op zondag 22 december volledig in het teken zal staan van Make-A-Wish Nederland.”
“Kortom: kom vandaag of morgen naar MartiniPlaza en bezoek het FC Groningen-plein en ding mee naar één van onze geweldige acties, waarbij het goede doel – onze maatschappelijk partner Make-A-Wish Nederland – uiteindelijk de grote winnaar moet worden. Overigens is de beveiliging van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland, evenals in voorgaande jaren, in de vertrouwde handen van onze dochteronderneming Preventief veiligheidsdiensten.”
Clinic
“Morgen (woensdag – red.) aan het eind van de middag, vanaf 17.15 uur, zullen de eerste selectiespelers Nick Bakker, Timo Letschert en Rasmus Lindgren, samen met jeugdtrainers van FC Groningen, een clinic verzorgen voor de D- en E-pupillen van FC Ter Apel.”
Zeist
“Donderdagavond reizen facilitair manager Jaap Kruizenga en ondergetekende naar Zeist om bij de KNVB te ageren tegen de straf die ons boven het hoofd hangt vanwege wanordelijkheden rond de competitiewedstrijd Cambuur – FC Groningen, eerder dit seizoen. Die wanordelijkheden bestonden volgens de aanklager betaald voetbal uit provocaties richting supporters van Cambuur, poging tot uitbraak uit het bezoekersvak, vernieling van het hekwerk in het bezoekersvak en het niet direct opvolgen van instructies van de Mobiele Eenheid.”
“De aanklager deed ons een schikkingsvoorstel: bij de eerstvolgende uitwedstrijd tegen SC Cambuur in de competitie, KNVB-beker of play-offs mogen wij geen supporters mee naar Leeuwarden nemen. We hebben direct laten weten hiermee niet akkoord te gaan. We zullen donderdagavond in Zeist pleiten voor het aanpakken en straffen van supporters die zich misdragen, maar het overgrote deel van onze aanhang gedraagt zich doorgaans zoals verwacht mag worden en wij vinden dan ook niet dat zij de dupe van een straf mogen worden.”
Twitter
“Met de prettige mededeling dat we op het Twitter-account van de club @fcgroningen de grens van 20.000 volgers zijn gepasseerd, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus