string(9) "claudebot"

Bezoek deze vakantie een training van FC Groningen.

Dinsdag 18 februari 2020 om 16:47

Kom deze voorjaarsvakantie een training van FC Groningen bezoeken. De Trots van het Noorden werkt de komende dagen toe naar de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdagavond 22 februari tegen VVV-Venlo en gaat er alles aan doen om de mooie resultaten van de laatste weken een goed vervolg te geven. FC Groningen traint woensdag 19, donderdag 20 en om 11.00 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. Vrijdag 21 februari start de training om 11.30 uur. 

Vooral voor jeugdige fans is de vakantie een mooi moment om trainingen van de selectie van hoofdtrainer Danny Buijs te bezoeken. Hebben jij en je vrienden of vriendinnetjes de komende dagen in de ochtend nog geen plannen? Kom naar Sportpark Corpus den Hoorn en bekijk de trainingen langs de lijn.
 
Na afloop van de trainingen, als de spelers het veld verlaten op weg naar de kleedkamer, heb je dan ook nog eens de mogelijkheid met spelers op de foto te gaan en/of handtekeningen te verzamelen! Houd voor de actuele trainingstijden de website van FC Groningen goed in de gaten.

FCG VVV Banner 19-20

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus