string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bezoek de training en kom zaterdag op tijd!

Donderdag 29 maart 2012 om 12:16

Vrijdagochtend om 10.00 uur vindt de laatste training plaats in de voorbereiding op de noordelijke derby tussen FC Groningen en sc Heerenveen. Euroborg is geopend voor publiek tijdens deze training en de Fanshop natuurlijk ook. Er zijn nog enkele kaarten via FC Groningen Kaartenmarkt. Verder wordt iedereen opgeroepen op tijd te komen!

Vanwege het vroege aanvangstijdstip (18.45 uur) komt de supportersstroom richting Euroborg zaterdag pas laat op gang. Het stadion opent de poorten om 17.15 uur en iedereen wordt geadviseerd ruim op tijd naar het stadion te komen. Dit om onnodig lange wachtrijen voor de kaartcontrole te ontlopen.
Wij adviseren automobilisten gebruik te maken van een aantrekkelijke service. Vanaf de P&R locaties Haren aan de A28 en Hoogkerk aan de A7 zet Arriva Touring elke wedstrijd pendelbussen in. Voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd rijdt er om de tien minuten een bus naar en van Euroborg om de bezoekers af te zetten en op te halen bij de bushalte aan de Boumaboulevard voor het stadion. De kosten voor deze service bedragen 2,50 euro per persoon voor een retourtje. Dit is een aantrekkelijke optie om op een goede, snelle manier, zonder parkeerproblemen, bij het stadion te komen.
Kijkcode
Via www.fcgroningenkaartenmarkt.nl zijn voor (S)CC-houders van FC Groningen nog enkele kaarten beschikbaar voor de wedstrijd van zaterdag. Kun je de wedstrijd niet bijwonen, is het bovendien tot en met vrijdag mogelijk deze kaart via de officiële weg aan te bieden aan andere fans van FC Groningen. Zaterdag op internet genieten van de derby? Reserveer dan alvast een kijkcode voor de wedstrijd via http://eredivisielive.nl/portal/gro/live/.
Training in stadion
FC Groningen traint vrijdagochtend om 10.00 uur in Euroborg. Supporters kunnen deze wedstrijd bijwonen. Bovendien is de Fanshop van FC Groningen geopend. Bij aankoop van een sjaal, krijg je een cap gratis. Klik voor meer informatie op de onderstaande link of kom donderdag, vrijdag of zaterdag langs in de Fanshop in Euroborg.
Verloting programmaboekje
Met ingang van deze thuiswedstrijd is de aankoop van een programmaboekje extra lucratief. Elke wedstrijd zijn namelijk mooie prijzen te winnen door middels van de lotnummers die erop zijn vermeld. De prijs van een programmaboekje blijft gehandhaafd op 1,50 euro.
De winnende lotnummers zullen in de rust van de wedstrijd worden omgeroepen door de stadionspeaker. De prijzen zijn na afloop af te halen in de Fanshop. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: VIP-arrangement voor twee personen
2e prijs: Gesigneerd wedstrijdshirt
3e prijs: Waardebon van 35 euro voor de fanshop
Match Day Against Hunger
De Nederlandse Eredivisie ondersteunt komend weekend de internationale ‘Match Day Against Hunger’. Dit is het hoogtepunt van de campagne ‘Professional Football Against Hunger’, een samenwerking tussen de Association of European Football Leagues (EPFL), de Europese Commissie en de voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO).
Dit jaar staat de campagne in het teken van de heikele situatie in de Sahel, waar meer dan 11 miljoen mensen kampen met acute honger, te wijten aan droogte, slechte oogsten en stijgende voedselprijzen. Kijk voor meer informatie op www.endinghunger.org.
Huldiging
Voorafgaand aan de wedstrijd zal RVO FC Groningen/Cambuur B1 gehuldigd worden vanwege het behaalde kampioenschap in de Eerste Divisie. Het team van trainers Peter Moltmaker en Peter Hoekstra speelt volgend jaar weer in de Eredivisie.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’