string(9) "claudebot"

Bezoek aan Mechelen centraal in FC Groningen TV.

Woensdag 08 september 2010 om 10:05

De zesde aflevering van FC Groningen TV staat volledig in het teken van de oefenwedstrijd, die FC Groningen afgelopen weekend speelde tegen KV Mechelen. Centraal daarin staat de terugkeer van Jonas Ivens bij zijn oude club in België.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en later in de week nog een aantal keren herhaald.
In de uitzending van woensdagavond is een totale reportage uit Mechelen te zien. Een speciale cameraploeg bezocht het Belgische stadje en maakte daar sfeerbeelden. Bovendien werd een bezoek gebracht aan een plaatselijk restaurant, waar KV Mechelen rond wedstrijden vaak gaat eten. De schoonzoon van de eigenaar, Kenny van Hoevelen, speelde vier jaar samen met Ivens.
Staande ovatie
In en rond het stadion komen Mark Uytterhoeven, Mechelen- fan en VRT-reporter van het Belgische sportprogramma Sporza, en Maxime Biset, ex-ploeggenoot van Ivens, aan het woord. Uiteraard is er ook een interview met Jonas Ivens zelf gemaakt en zijn er wedstrijdbeelden te zien, met onder meer een staande ovatie die de Belgische centrale verdediger van FC Groningen kreeg in het legendarische stadion ‘Achter de kazerne’.
Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.30 uur
Links naar FC Groningen TV:
www.youtube.com/fcgroningentvhttp://www.eredivisie.nl/clubs/gro Volg FC Groningen TV ook op Twitter:www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’