string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Betaal seizoenkaart uiterlijk dinsdag met iDEAL; pas bewaren.

Vrijdag 06 april 2012 om 15:45

Begin april hebben alle seizoenkaarthouders van FC Groningen de jaarlijkse seizoenkaartmailing in de brievenbus ontvangen. In de mailing staat beschreven wat u moet doen om ook in het seizoen 2012/2013 weer verzekerd te zijn van uw eigen plek in Euroborg. Seizoenkaarthouders kunnen via www.fcgroningenseizoenkaart.nl tot uiterlijk aanstaande dinsdag 29 mei hun plek verlengen (betaling via iDEAL).

Ten aanzien van voorgaande jaren zijn er twee belangrijke wijzigingen in de procedure:
• Als gevolg van gewijzigde wetgeving, wordt uw seizoenkaart NIET automatisch verlengd. U dient zelf ACTIEF te verlengen.
• Na betaling blijft uw huidige seizoenkaart geldig. Gooi deze dus niet weg.
Ga naar www.fcgroningenseizoenkaart.nl. Daar kunt u de seizoenkaartfolder downloaden (pdf-bestand), de procedure doorlezen en vervolgens heel eenvoudig inloggen met uw relatienummer (staat op uw seizoenkaart) en geboortedatum.
Op bovengenoemde website kunt u, na het inloggen, tot en met dinsdag 29 mei uw seizoenkaart betalen met iDEAL (internetbankieren), de kaart overdragen aan iemand anders en uw adresgegevens wijzigen. Het afgeven van een incasso is sinds 20 mei niet meer mogelijk.
Aanvragen seizoenkaart door ‘nieuwe supporter’
Wilt u volgend seizoen een seizoenkaart van FC Groningen (en heeft u er dit seizoen geen)? Ga dan naar fcgroningen.nl/seizoenkaart en vul het formulier in. Medio juni zullen wij u vervolgens informeren over de beschikbaarheid van stoelen.

Gerelateerd nieuws.

1 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard