string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Benefietavond groot succes.

Dinsdag 24 mei 2011 om 10:44

Maandagavond is een exclusieve benefietavond ten bate van Doe Een Wens Stichting Nederland gehouden. Tijdens deze speciale avond – die werd gehouden in Autoborg, bij hoofdsponsor Noordlease – is er zoveel mogelijk geld ingezameld om tal van wensen te vervullen voor kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Centraal hierbij stond een veiling met unieke items, zoals een exclusieve clinic door ons succesvolle trainersduo Pieter Huistra en Erwin van de Looi, een wedstrijdshirt van Lionel Messi, een paar keepershandschoenen van Edwin van der Sar, een meet & greet met international en ex-FC Groningen speler Arjen Robben in München en een gesigneerd Barcelona-shirt van Lionel Messi. De totale opbrengst in Autoborg bedroeg maar liefst 76.600 euro.

FC Groningen wil alle partijen die aan deze prachtige avond en opbrengst hebben meegewerkt dan ook hartelijk bedanken. In het bijzonder gaan onze grote waardering en complimenten uit naar de presentator en veilingmeester van de avond, Jacques d’Ancona.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’