string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ben jij die leuke stagiaire die wij zoeken?

Vrijdag 09 juli 2010 om 08:58

Op dit moment is de Junior Club opzoek naar een HBO-stagiaire voor de periode augustus 2010 t/m februari 2011 (of eventueel september 2010 tot en met maart 2011). Wil jij stagelopen bij de allerleukste fanclub van Nederland? Solliciteer dan nu!

De Junior Club van FC Groningen biedt een van de leukste stageplekken in het noorden van Nederland. Je loopt stage in een dynamische omgeving en krijgt de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij een betaald voetbalorganisatie. Afhankelijk van je opleiding werk je bij de Junior Club mee aan de organisatie rondom activiteiten of richt je je op de communicatie vanuit de Junior Club. Daarnaast verwerk je samen met je medestagiaire de ledenadministratie en begeleid je de activiteiten en feestjes. Het kantoor van de Junior Club is gevestigd in stadion Euroborg, wie wil daar nou geen stage lopen!
Wie zoeken wij?
Om stage te lopen bij de Junior Club moet je minimaal 20 jaar oud zijn. Je vindt het leuk om in een team te werken, maar kunt ook zelfstandig goed uit de voeten. Omdat er elke schoolvakantie allerlei activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen vind je het leuk om met groepen kinderen / volwassenen te werken en zie je het als een uitdaging om bijvoorbeeld voor een groep uitleg te geven over een activiteit. Je bent door de week beschikbaar en af en toe in het weekend, uiteraard in overleg.
Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke stage waarin je afwisselende werkzaamheden hebt. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken aan verschillende projecten bij de Junior Club en je takenpakket past bij je opleiding zodat je theorie kunt omzetten in de praktijk.
Op dit moment is de volgende stageplek beschikbaar:
Periode:            Augustus 2010 t/m Februari 2011
Niveau:             HBO 3de jaar
Opleidingen:     Communicatie,  Leisure Management, Facility Management.
Werkweek:       32 of 40 uur
Overig:              Stage lopen vanuit een andere HBO opleiding is eventueel mogelijk, mits de opleiding aansluit bij de stagetaken. De stage duur is 5 maanden, Er kan een stageopdracht aan deze stage verbonden worden als dit vanuit de opleiding wordt geëist.  
Vanaf september is het stage aanbod voor februari 2011 te vinden op deze website.
Solliciteren:
Wil je graag op deze stageplek solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief + CV via de email naar: Juniorclub@fcgroningen.nl t.a.v. Kimm Waterman.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’