string(9) "claudebot"

Beloften winnen van WKE; rentree Andersson.

Dinsdag 17 augustus 2010 om 23:53

Jong FC Groningen heeft dinsdagavond met 2-1 gewonnen van WKE. Het was de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding van de Beloften. Petter Andersson maakte zijn rentree.

Coach Dick Lukkien was voor de pauze niet tevreden over het spel in balbezit van zijn ploeg. “Wij voetbalden wel iets makkelijker, maar een ploeg als WKE kan je in de counter pijn doen. Over het eerste halfuur in de tweede helft was ik het meest tevreden,” aldus de trainer van Beloften. “In slotfase kregen we nog kansen om de 2-0 voorsprong uit te breiden. Dat gebeurde niet. Het is zaak de concentratie de hele wedstrijd te kunnen volhouden. Volgende week beginnen we de competitie met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Dan moet dat weer beter. Over het geheel van de voorbereiding hebben we de stijgende lijn te pakken.”
Petter Andersson speelde het eerste kwartier van de wedstrijd mee. “Deze wedstrijd was puur bedoeld om op te starten. Petter vond het zelf een beetje kort, maar dit was vooraf de bedoeling. Hij heeft de eerste stappen weer gemaakt.”
Opstelling Jong FC Groningen
Nienhuis; Luis Pedro, Van Dijk, Lachman, Zinga; Werkman (70’ Vente), Andersson (15’ Schepers; 60’ Bos), Rijsdijk; Bossman, Mamedov (80’ Akkerman), Keurntjes.
Scoreverloop: 35’ Bossman 0-1; 60’ Schepers 0-2, 90’ Berend Oosting 1-2.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus