string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften vanavond tegen Fortuna Sittard.

Maandag 09 december 2013 om 11:08

Jong FC Groningen speelt vanavond in Sittard de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2013, tegen Jong Fortuna Sittard. De wedstrijd begint om 18.30 uur en is de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft.

In de allereerste speelronde, op maandag 5 augustus, won FC Groningen de thuiswedstrijd tegen Jong Fortuna Sittard pas in de slotfase. Yoëll van Nieff scoorde destijds de winnende treffer. Inmiddels is Van Nieff verhuurd aan FC Dordrecht.
Jong FC Groningen is de trotse koploper van de Beloften Divisie A met 22 punten uit tien duels en nog altijd een ongeslagen status. Fortuna heeft door twee thuiszeges en acht nederlagen zes punten verzameld en staat voorlaatste.
Trainer Paul Raveneau van Jong FC Groningen kan in Zuid-Limburg beschikken over vier spelers van de eerste selectie: Hilal Ben Moussa, William Ekong, Krisztian Adorjan en Lorenzo Burnet. Daarnaast reist ook een flink aantal A-junioren mee naar Sittard.
Het duel begint vanavond om 18.30 uur. Updates worden gegeven via het Twitter-account @jdnijland. Rond 21.30 uur zal een verslag van de wedstrijd worden geplaatst op deze website met daarin een reactie van coach Paul Raveneau.

Gerelateerd nieuws.

5 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard