string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften vanavond op Corpus tegen Jong PEC Zwolle.

Maandag 13 april 2015 om 16:51

Jong FC Groningen/Cambuur speelt dinsdagavond 14 april de thuiswedstrijd tegen Jong PEC Zwolle op Sportpark Corpus den Hoorn. Na een periode van vier weken speelt de ploeg van trainer Casper Goedkoop weer eens een competitiewedstrijd. Aanvang is 18.30 uur en toegang gratis.

De Beloften van FC Groningen en SC Cambuur staan op de tweede plek van de ranglijst met 17 punten uit negen wedstrijden. Koploper Jong FC Utrecht heeft evenveel punten, maar een wedstrijd minder gespeeld. De afgelopen periode werden oefenduels met Jong Vitesse en Jong AZ afgelast.

Bij Jong FC Groningen/Cambuur zullen namens de eerste selectie van FC Groningen Martijn van der Laan, Hilal Ben Moussa, Yoëll van Nieff, Jarchinio Antonia en Dino Islamovic in actie komen. Vanuit Leeuwarden zijn Berend Schootstra en Ron Janzen afgevaardigd.
Jong PEC Zwolle staat vierde in de Beloftencompetitie Divisie B met 13 punten uit negen duels. Ze wonnen de afgelopen drie competitieduels. De uitwedstrijd in Zwolle eindigde op 26 januari in een 1-0 zege voor de Gronings-Friese combinatie. Henk Bos scoorde destijds enige treffer van het duel, vlak voordat hij op huurbasis naar FC Emmen vertrok.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’