Beloften uitgeschakeld; rentree Garcia en Andersson.

Maandag 21 september 2009 om 15:06

Jong FC Groningen heeft vanavond met 1-0 verloren van Jong BV Veendam en is uitgeschakeld in het bekertoernooi. Gonzalo Garcia en Petter Andersson maakten hun rentree.

Jong FC Groningen begon sterk aan de wedstrijd en kreeg twee grote kansen. Gonzalo Garcia schoot tegen Veendam-doelman Wormmeester en Pepijn Kluin had teveel tijd nodig.

In de negentiende minuut van de wedstrijd maakte oud-FC’er Petrit Hoxhaj de openingstreffer. Vervolgens kregen Danny Menting en Dennis Krohne kansen op de gelijkmaker.

Rentree
Gonzalo Garcia had zijn rentree gemaakt na een rugblessure die hem anderhalve maand aan de kant hield. In de 66ste minuut werd hij afgelost door Petter Andersson die na negen maanden zijn rentree maakte na zijn knieblessure.

Een kleine twintig minuten voor tijd maakte Youssouf Zinga zijn debuut in de Beloften en liet coach Erwin van de Looi zijn ploeg achterin één of één spelen. In de slotfase kreeg Petter Andersson nog een aardige kopkans en kreeg debutant Zinga nog een aardige schotkans.