Alle thuiswedstrijden opleiding afgelast

3 februari 2018

Alle vier de thuiswedstrijden van de opleiding van vandaag zijn afgelast. De wedstrijd van Jong FC Groningen wordt ingehaald op zaterdag 24 maart op Corpus den Hoorn. Aanvang is dan 15.00 uur. De wedstrijd van onder-15 tegen Hollandia gaat naar zaterdag 24 februari. Het duel van onder-13 met Utrecht gaat naar zaterdag 3 maart.

De nummer 4 van de ranglijst, Jong FC Groningen, is inmiddels alweer zeven competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Tegenstander vv Capelle, de nummer 16, heeft juist al vijf wedstrijden niet meer gewonnen. “De stand op de ranglijst zegt me niet zoveel,” aldus trainer Alfons Arts. “Zij hebben de punten keihard nodig en zullen zich zo snel mogelijk in veiligheid willen brengen. Capelle heeft een ploeg met veel ervaring op het middenveld en achterin. Ze beschikken over veel duelkracht en scorend vermogen.”

Meetmoment
De eigen ploeg van Alfons Arts is ongeschonden door de wedstrijd van afgelopen zaterdag én de transferperiode gekomen. “We zijn fit door de wedstrijd en de afgelopen week gekomen. Met de individuele spelers hebben we de wedstrijd doorgenomen en morgen (vrijdag – red.) zullen we nog wat ondersteunende beelden bekijken.”

“De wedstrijd tegen DVS’33 was een goed meetmoment,” concludeert Arts. “Het duel kwam voor ons op het juiste moment. We hebben er veel verbeterpunten uitgehaald. We moeten zaterdag weer het maximale uit onszelf halen en iedere week keihard blijven werken om de wedstrijden naar ons toe te kunnen trekken.”

Programma opleiding 3 februari 2018

Thuiswedstrijden

FC Groningen o.13 - FC Utrecht o.13 AFGELAST -> zaterdag 3 maart (10.30 uur)
FC Groningen o.15 - Hollandia o.15 AFGELAST -> zaterdag 24 februari (12.45 uur)
FC Groningen o.17 - Ajax o.17 AFGELAST -> inhaaldatum nog onbekend
FC Groningen o.23 - vv Capelle AFGELAST -> zaterdag 24 maart (15.00 uur)

Uitwedstrijden
FC Volendam o.19 - FC Groningen o.19: 1-1 (rust: 1-0). FC-goal Deonell Jamie
NAC Breda o.12 - FC Groningen o.12 (Twin Games)

Laatste nieuws