string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften starten uit tegen Jong De Graafschap.

Maandag 10 augustus 2015 om 14:32

Jong FC Groningen begint vanavond aan de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong De Graafschap. Het duel start om 18.30 uur op Sportpark Dichteren in Doetinchem.

Voor Jong FC Groningen verliep de voorbereiding prima met zes oefenzeges en een goeddeels fitte selectie. De ploeg startte net als het eerste elftal al op zondag 28 juni aan de nieuwe voetbaljaargang.
Nieuwelingen in de ploeg zijn Robbert de Vos en Oussama Idrissi, die beiden overkwamen van Feyenoord. Zij maken vanavond hun officiële debuut in Jong FC Groningen. Joël Amakodo, afkomstig van Achilles 1894, zit vanavond niet bij de wedstrijdselectie.
De wedstrijd begint vanavond om 18.30 uur en is de eerste van twintig duels die moeten leiden tot een plek in de nieuwe Landelijke Divisie van 2016/2017. Een speciale ranglijst van de elf deelnemende ploegen moet uitwijzen welke ploeg promoveert naar de Jupiler League en welke teams deelnemen aan de Landelijke Divisie. De overige zes clubs zullen worden verdeeld over de Topklasse Zaterdag en Topklasse Zondag.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’