string(9) "claudebot"

Beloften spelen vanavond laatste oefenduel.

Vrijdag 01 augustus 2014 om 10:04

Jong FC Groningen speelt vanavond in Hardenberg de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitie. Aanvang is 19.30 uur en de tegenstander Topklasser HHC.

Op maandag 11 augustus begint de competitie voor FC Groningen overigens ook met een verplichte oefenwedstrijd tegen NAC Breda. Dit door het oneven aantal teams in twee van de vier poules van de Beloftencompetitie.
De wedstrijd van vanavond is bijzonder omdat de trainer van HHC, Marcel Groninger, tevens assistent-coach is van Erwin van de Looi bij het eerste elftal van FC Groningen. Andere bijzonderheid is dat de wedstrijd in het teken staat van de rentree van een drietal geblesseerde spelers: Martijn van der Laan, Género Zeefuik en Henk Bos.
De voorbereiding van Jong FC Groningen startte zondag 22 juni in Haren.  Woensdag 2 juli won de ploeg in Rehden met 1-0. Acht dagen later werd op Urk met 3-2 gewonnen. Op vrijdag 25 juli werd vervolgens met 6-0 gewonnen van FC Lisse. Jong Heerenveen was drie dagen later met 1-0 te sterk. Het treffen met HHC betekent vanavond de vijfde en laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus