string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften spelen vanavond bij SC Cambuur.

Maandag 06 oktober 2014 om 12:49

Jong FC Groningen/Cambuur speelt vanavond de competitiewedstrijd tegen Jong NEC/FC Oss in het Cambuur Stadion. Aanvang is 18.30 uur. De ploeg speelt vanavond in het tenue van SC Cambuur.

De ploeg van trainer Casper Goedkoop staat na vier van de acht wedstrijden op de vierde plek in voorrondepoule 2 van de Beloftencompetitie. Jong FC Groningen/Cambuur heeft daarbij nog alles in eigen hand om een plek bij de eerste twee, en daarmee deelname aan de kampioenspoule, af te dwingen.
Vanavond zijn vijf van de elf basisspelers afkomstig van SC Cambuur. Vijf van de overige zes leden van de startopstelling zijn leden van de B-kern van FC Groningen. Verdediger Roland Baas (FC Groningen A1) maakt de basis compleet. Op de bank bij Jong FC Groningen/Cambuur zitten twee Beloften en twee A-junioren van FC Groningen.
Om de samenwerking tussen FC Groningen en SC Cambuur tot uiting te laten komen, worden in de voorrondepoule twee van de vier duels in Leeuwarden gespeeld. Bovendien zal de ploeg in de thuishaven van Cambuur vanavond gekleed gaan in het tenue van SC Cambuur. Het duel met Jong NEC/FC Oss begint om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Koekoek.

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard