Beloften op prachtige grasmat in Euroborg

6 april 2010

In de 275ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de verloren uitwedstrijd tegen Vitesse, kijkt hij vooruit naar het competitieduel van Jong FC Groningen tegen Jong PSV, vanavond (dinsdag – red.) in Euroborg en meldt hij een groot festijn, namelijk de FC Groningen Junior Club dag.

“Afgelopen zaterdag hebben we tegen Vitesse een blamerende nederlaag geleden. Er was in Arnhem sprake van een totale offday. Zondag kunnen we ons voor deze uitglijder revancheren als Willem II in Euroborg op bezoek komt. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten verkrijgbaar.”

Ingangen
“Dat geldt ook voor de wedstrijd van vanavond (dinsdag – red.) van Jong FC Groningen tegen Jong PSV. De ploeg van trainer Erwin van de Looi trapt om 18.30 uur af op een werkelijk prachtige grasmat in Euroborg. Op deze mooie lentedag gaan de kassa’s bij het stadion om 17.30 uur open. Er is geen clubcard-verplichting. De normale toegangsprijs voor dit duel is 3 euro per kaart, seizoenkaarthouders betalen 2 euro. Groepen vanaf tien personen kunnen een kaart kopen voor 1 euro per persoon. Er zijn vanavond bij het stadion twee ingangen geopend: Ingang 2 en Ingang 3.”

“Rond de wedstrijd van vanavond is ook entertainment. Supermarkt Jumbo Euroborg maakt het mogelijk een artiest te laten optreden, namelijk René Becker. Hij zal Nederlandstalige muzieknummers zingen. Jumbo biedt deze mogelijkheid omdat het filiaal in Euroborg onlangs is uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

Sportcafé
“Vanavond hebben wij met FC Groningen nog een grote activiteit. In het Porsche Centrum Groningen, van de Century Autogroep, wordt voor de leden van de Hattrick’s Club het Sportcafé gehouden, in opdracht van Porsche opgezet door Organisatiebureau FC Groningen. Voor zo’n 250 relaties van de club zullen de oud-internationals René van der Gijp en Pierre van Hooijdonk en ondergetekende zitting nemen in een forum, dat onder leiding zal staan van Romke Hoogstra.”

Meet & greet
“Morgen (woensdag – red.) komen 44 winnaars van de Sponsor Bingo Loterij naar Euroborg. Zij hebben een meet & greet gewonnen met de eerste selectie van FC Groningen. Zij zullen een gezamenlijke lunch nuttigen, hebben de mogelijkheid handtekeningen te verzamelen, er wordt een groepsfoto gemaakt en daarna krijgen de winnaars nog een rondleiding in Euroborg.”

“Tegelijkertijd wordt morgenmiddag (woensdag – red.) in het Captain’s Café in Euroborg ook weer een clublunch gehouden. Hieraan zullen ongeveer twintig bedrijven deelnemen.”

FC Groningen Junior Club
“Op zondag 25 april organiseert de FC Groningen Junior Club een groot feest voor al haar leden. Op deze voor de Eredivisie voetballoze zondagmiddag is iedereen welkom in sportcentrum Kardinge. Op deze dag wordt de verjaardag van mascotte Groby gevierd en naast een spetterend optreden van de populaire groep HIT! kunnen de kinderen zich vermaken op diverse springkussens, is er gratis popcorn en suikerspin, zijn er diverse acts en lopen er clowns rond voor het nodige vermaak. Ook is er gedacht aan de jongste leden van de Junior Club. Voor hen zijn er speciale springkussens. Tussen 13.00 en 15.30 uur kunnen leden met hun vriendjes of vriendinnetjes langskomen. Kaarten voor het feest zijn vanaf morgen (woensdag – red.) te koop bij de Supportersbalie van FC Groningen in Euroborg. Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Junior Club.”

Lezing
“Donderdagavond houdt ondergetekende een lezing bij voetbalvereniging W.T.O.C. uit de dorpen Westergeest, Triemen en Oudwoude, gelegen in Noord-Oost Friesland.”

“Op eerste paasdag heeft Luciano da Silva meegewerkt aan een speciale voetbalkerkdienst van de gereformeerde en hervormde Gorechtkerk uit Haren. Deze dienst werd voor deze speciale gelegenheid gehouden in het clubhuis van VV Gorecht. Zoals wellicht bekend, is Luciano gelovig en toen het verzoek aan hem werd gericht een bijdrage aan de dienst te leveren ging hij hier graag op in.”

“Tot volgende week.”

Laatste nieuws