string(9) "claudebot"

Beloften op Corpus tegen Jong Volendam.

Maandag 24 februari 2014 om 13:49

Jong FC Groningen speelt vanavond, maandag 24 februari, de thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam op Sportpark Corpus den Hoorn. Het duel tegen de hekkensluiter begint om 18.30 uur. De toegang is gratis, zoals gebruikelijk.

Na een handvol wedstrijden op de uitvalsbasis bij VV Actief in Eelde treedt de ploeg van trainer Paul Raveneau vanavond weer eens aan op het vertrouwde Sportpark Corpus den Hoorn.
Op het sportpark zijn overigens de voorbereidingen gaande voor de verhuizing van de eigen opstallen van FC Groningen. In het restant van dit seizoen zal de ontvangst voor genodigden daarom plaatsvinden in de bestuurskamer van GRC Groningen. Voor de overige bezoekers verandert er niets. Zij kunnen zoals gebruikelijk terecht in de kantine van GRC.
De voormalige koploper van de Beloftencompetitie Divisie A, Jong Groningen, kreeg twee weken terug een flinke klap te verwerken met de 5-0 uitnederlaag bij Jong FC Dordrecht. Het was de eerste nederlaag voor de Beloften van de Groningen, die nog altijd de minste verliespunten hebben van de elf ploegen in de competitie.
Jong FC Volendam staat onderaan met vier gelijke spelen uit veertien ontmoetingen en won bovendien nog geen duel. Eerder in het seizoen won Groningen in Volendam met 2-0 door treffers van Kevin Mennega en Richairo Zivkovic.
Vanavond treedt Jong Groningen aan in een formatie met liefst vier dispensatiespelers: Rasmus Lindgren, Tom Hiariej, Nick van der Velden en Andraz Kirm. De basis wordt verder gevormd door Stefan van der Lei, Stefano Magnasco, Hilal Ben Moussa, Ron Janzen, Giliano Wijnaldum, Richairo Zivkovic en aanvoerder Arjen Hagenauw. Op de bank nemen onder anderen A-junioren Thijs Gerlofs en Jafar Arias plaats.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus