Beloften onderuit ondanks goede wedstrijd.

Donderdag 27 november 2008 om 23:16

Jong FC Groningen heeft donderdagavond in Doetinchem met 2-1 verloren van Jong De Graafschap. De ploeg van trainer Erwin van de Looi had een overwicht, maar stond na negentig minuten met lege handen.

Na elf minuten kwamen de Gelderlanders op een 1-0 voorsprong door een treffer van Overgoor. Twee minuten later maakte Dennis Krohne de gelijkmaker: 1-1. In de tweede helft kreeg de ploeg uit Groningen veel kansen en mogelijkheden, maar een kwartier voor tijd was het Sebens die de winnende treffer scoorde voor De Graafschap.

Jong FC Groningen staat na elf wedstrijden met 12 punten op de elfde plaats van de Eredivisie en speelt komende maandag thuis tegen de nummer 13, Jong FC Utecht.