Beloften met 3-1 langs FC Zwolle; rentree Van Loo.

Dinsdag 10 augustus 2010 om 21:24

Jong FC Groningen heeft dinsdagmiddag op Corpus den Hoorn met 3-1 gewonnen van FC Zwolle. Norair Mamedov scoorde alle treffers voor de thuisclub. Brian van Loo maakte zijn rentree na een kuitblessure.

Een kleine twee weken voor aanvang van de competitie speelde de ploeg een oefenwedstrijd tegen FC Zwolle. Al vroeg in de eerste helft scoorde Norair Mamedov de eerste treffer. Nog voor de pauze verdubbelde hij de score.

In de tweede helft scoorde Mamedov zijn derde treffer van de middag van de strafschopstip. FC Zwolle maakte de 3-1 eveneens uit een penalty. Shkodran Metaj zag een strafschop gestopt worden.

Komende dinsdagavond 17 augustus speelt Jong FC Groningen de laatste wedstrijd in de voorbereiding. Op Sportpark Grote Geert is hoofdklasser WKE dan de tegenstander. Op maandag 23 augustus start de ploeg de competitie thuis tegen Jong Helmond Sport.

Basisopstelling Jong FC Groningen: Van Loo, Luis Pedro, Werkman, Veldmate, Zinga, Hiariej, Garcia, Metaj, Bossman, Mamedov, Keurntjes.