Beloften komen sneu weg in Hengelo.

Dinsdag 13 april 2010 om 00:29

Jong FC Groningen heeft maandagavond met 1-0 verloren van Jong FC Twente. De ploeg van trainer Erwin van de Looi kreeg diverse grote kansen, maar kwam niet tot scoren. Door de nederlaag zakt de ploeg naar plek acht.

Halverwege de eerste helft kopte Theo Vogelsang namens de thuisclub één van de spaarzame kansen binnen. In de tweede helft voerde FC Groningen meer en meer de druk op, maar bleven doelpunten uit. Danny Post (gestopt), Mart Dijkstra (lat) en Chevello de Rijp (over) kregen de beste mogelijkheden, maar wist de bal er niet in te krijgen.
Zo stond Groningen na negentig minuten met lege handen. Door de nederlaag zakt de ploeg twee plekjes en staat het nu op de achtste plek van de ranglijst. Komende maandag gaat de ploeg op bezoek bij de nummer 9, Heerenveen/Emmen.