string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften in oefenduel eenvoudig langs CVVB.

Vrijdag 07 september 2012 om 09:47

Jong FC Groningen heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen CVVB met 0-5 gewonnen. De ruststand in Bedum was 0-2 in het voordeel van de ploeg van trainer Dick Lukkien.

De Beloften traden aan met slechts één selectiespeler, namelijk Matias Jones. Het team werd daarnaast aangevuld met vier A1-junioren. Het was de Uruguayaan, die Jong FC Groningen al na een minuut spelen op voorsprong bracht tegen de eerste klasse zaterdagamateurs uit Bedum. Nog voor rust verdubbelde Alexander Christovao de score.
Afstand
Het duurde een uur voordat Jong FC Groningen verder afstand nam van CVVB. Opnieuw was het Jones die scoorde. Een kwartier voor tijd bracht Robby Holder de stand op 0-4 en vlak voor tijd benutte Atilay Batbay nog een strafschop voor Jong FC Groningen.
Trainer Dick Lukkien toonde zich na afloop tevreden over de oefenwedstrijd. “Veel jongens, die in de competitie de laatste weken minder aan spelen waren toegekomen, kregen de kans wedstrijdritme op te doen. Er werd in een hoog tempo gespeeld en de uitvoering en beleving waren ruim voldoende. Al met al dus een prima oefenpartij.”

Opstelling Jong FC Groningen
Potveer; Francisco, Renken, Bakker (65′ Van Leyenhorst), Van Nieff; Ben Moussa (80′ Mennega), Letschert (60′ Saban), Batbay; Holder, Christovao, Jones.
Rest bank: Sietsma
Scores: 4′ Jones 0-1, 30′ Christovao 0-2; 62′ Jones 0-3, 77′ Holder 0-4, 89′ Batbay (strafschop) 0-5.

Gerelateerd nieuws.

1 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard