Beloften gelijk tegen Heracles Almelo

11 juni 2008

Jong FC Groningen heeft maandagavond in Almelo gelijkgespeeld tegen de hekkensluiter in de Eredivisie, Heracles Almelo. Na een 1-2 ruststand werd het uiteindelijk 2-2. Jasmin Ramic en Ewald Koster scoorden voor de FC, beiden met het hoofd.

Na een vroege achterstand bogen Ramic en Koster de stand in respectievelijk de 23ste en 36ste minuut om in een 2-1 voorsprong. Daarmee gingen de beide ploegen rusten. Een kwartier voor tijd maakte Marc Höcher vanaf de strafschopstip zijn tweede treffer van de avond. Door het behaalde punt blijft Heracles Almelo kans houden op klassebehoud. FC Groningen staat zesde. Jong SC Heerenveen werd met nog drie duels te gaan kampioen in de Beloften Eredivisie. Dat betekent dat het team zich samen met de andere bekerfinalist Jong StormvogelsTelstar plaatst voor de KNVB-beker in het komende seizoen.

Opstelling Jong FC: Koopmans; Hiariej, Koster, Slijngard, Van der Laan; Rozema, Holla, Fledderus, Matthijs (73? Thalen); Ramic (59? Krohne), Kolder (83? Kieft). Rest bank: Ter Wielen, Holder, Van der Heijden.
Bron: FC Groningen

Laatste nieuws