Beloften gelijk in Almelo.

Dinsdag 16 december 2008 om 09:56

Jong FC Groningen heeft vanavond in Almelo met 1-1 gelijkgespeeld tegen Heracles. Het betrof een wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi, waarin de FC al is uitgeschakeld.

Voor FC Groningen scoorde Matias Cahais vier minuten voor de pauze de gelijkmaker. Halverwege de tweede helft kreeg een van de Heracliden nog een rode kaart. In de 1-1 stand kwam geen verandering meer. Voor  Jong FC Groningen is nu de winterstop aangebroken.

Opstelling Jong FC Groningen: Ter Wielen, Kunst, Lachman, Cahais, Wagenaar (67’ Eslik), Dijkstra, Pomstra, Metaj, Olijve, Kluin, Krohne. Rest bank: Timmermans, Tabaouni, Menting, Bacuna.