Beloften besluiten driedaagse met oefennederlaag

7 januari 2018

Jong FC Groningen heeft zaterdagmiddag 6 januari in Utrecht met 4-1 verloren van Jong FC Utrecht, de nummer 20 van de Jupiler League. Bij rust was de stand 2-0 op Sportcomplex Zoudenbalch.

Na een driedaags trainingskamp op de KNVB Campus in Zeist kwam Jong FC Groningen aan de aftrap met een mogelijke basisopstelling voor komende zaterdag, uit bij ONS Sneek. Zoals bekend zullen Jan Hoekstra, Tom van de Looi, Lars Kramer, Michael Breij en David Browne met de eerste selectie afreizen naar Spanje, voor het trainingskamp.

De basisformatie van de ploeg van trainer Alfons Arts zag er zaterdagmiddag als volgt uit:
Abdel Elouazzane, Tim Riksman, Marijn Ploem, Tapmahoe Sopacua, Kolbeinn Finnsson, Daniel van Kaam, Daniel Bouman, Robbert de Vos, Jhurrey Margaritha, Joël Donald en Kasper Oldenburger.
Op de bank begonnen Pelle Boevink, Oege Sietse van Lingen, Mees Gootjes, Gerald Postma, Tim Waterink en Antonio Sefer.

Halverwege de eerste helft scoorde Utrecht tweemaal. In de loop van de tweede helft liep de score op naar 4-0, voordat Kasper Oldenburger met de eretreffer de eindstand bepaalde op 4-1. Zaterdag 13 januari is de aftrap in Sneek bij ONS om 15.00 uur. Het is de herstart van de Derde Divisie Zaterdag.

Laatste nieuws