Publiek weer welkom: belangrijke data voor seizoenkaarthouders

14 juni 2021

In het jubileumjaar mag FC Groningen weer supporters en sponsors ontvangen in het stadion! Seizoenkaarthouders van de club hebben nog tot en met aankomende woensdag (16 juni) – de 50ste verjaardag van FC Groningen – de tijd om hun seizoenkaart te verlengen. Supporters die hun kaart uiterlijk die datum verlengen zijn het seizoen 2021/2022 verzekerd van hun plaats in het stadion. Eind vorige week werd bekend dat er vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen weer publiek aanwezig mag zijn in de stadions. Onderstaand een overzicht van belangrijke data omtrent het verlengen of kopen van een seizoenkaart.  

Aankomende woensdag 16 juni viert FC Groningen haar 50ste verjaardag en wordt met de onthulling van het standbeeld van clubicoon Martin Koeman het startschot gegeven voor een jubileumjaar vol activiteiten. Een prachtige mijlpaal voor de club en een belangrijke datum voor supporters. Tot en met die dag is de eigen plaats op de tribune voor seizoenkaarthouders gereserveerd. Supporters die de kaart nog niet hebben verlengd en wel zeker willen zijn van hun vaste plaats op de tribune, dienen uiterlijk aankomende woensdag 16 juni hun kaart te verlengen. Verlengen kan via: tickets.fcgroningen.nl. Tot op heden hebben ruim 7.000 FC-supporters al een seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 verlengd of aangeschaft.
 
Woensdag 23 juni: ‘ruildag’ 
Seizoenkaarthouders van het seizoen 2020/2021 die van plaats willen ruilen, krijgen op woensdag 23 juni exclusief de mogelijkheid op de ‘ruildag’. Seizoenkaarthouders die al wel hebben verlengd, maar graag een andere plek willen, hebben op deze ruildag de mogelijkheid te verplaatsen.
 
Seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen die hun huidige plek al hebben verlengd en toch willen verplaatsen, kunnen op woensdag 23 juni van 09.00 uur tot 17.00 uur langskomen in het stadion of contact opnemen met de supportersbalie via 050 587 87 87 of . Mails die eerder dan woensdag 23 juni 09.00 uur zijn verstuurd, worden niet in behandeling genomen. Seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen die nog niet hebben verlengd omdat ze van plaats willen ruilen, kunnen op woensdag 23 juni online een seizoenkaart voor een andere plaats aanschaffen, tussen 09.00 uur en 17.00 uur langskomen in het stadion of bellen/mailen met de supportersbalie.
 
Donderdag 24 juni: start verkoop vrijgekomen plaatsen  
Een dag na de ruildag – op donderdag 24 juni – gaan alle vrijgekomen plaatsen en nog beschikbare plekken in de vrije verkoop. Supporters die voor het seizoen 2021/2022 een nieuwe seizoenkaart hebben aangekocht en vorig jaar nog geen seizoenkaarthouder waren, kunnen vanaf deze datum nog verplaatsen naar één van de vrijgekomen plekken. Verzoeken om te verplaatsen kunnen vanaf 24 juni 09.00 uur worden verstuurd via mail, of supporters kunnen langskomen in het stadion. Mails die eerder dan donderdag 24 juni 09.00 uur zijn verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
 
Zaterdag 26 juni: jaarlijkse ‘stoeltjesdag’  
Zaterdag 26 juni organiseert FC Groningen de jaarlijkse zogenaamde ‘stoeltjesdag’. Supporters die nog geen seizoenkaart hebben gekocht en graag het zicht van een vrijgekomen plaats willen testen, zijn op deze stoeltjesdag van harte welkom in het stadion. Iedereen kan op zaterdag 26 juni vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur komen ‘proef zitten’ tijdens stoeltjesdag. Supporters worden ontvangen met koffie of thee en kunnen direct na het testen van de plek een seizoenkaart kopen bij de supportersbalie.

Laatste nieuws