string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bekerloting live vanuit Euroborg.

Dinsdag 09 november 2010 om 14:45

In de 306de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen thuiswedstrijd tegen NAC Breda, kijkt hij vooruit naar de bekerkraker tegen ADO Den Haag en benoemt hij de overige activiteiten van deze week bij de club.

“De overwinning van afgelopen zaterdag op NAC Breda was dik verdiend. Het is jammer dat de toegekende strafschoppen centraal stonden in de berichtgeving, want hierdoor gaat men gedeeltelijk voorbij aan de goede prestatie die wij hebben geleverd. Wij hebben het publiek een prima wedstrijd voorgeschoteld, die vooral voor rust van Groningse zijde van hoog niveau was. Op de 2-1 winst valt dan ook niets af te dingen en door dit resultaat handhaven wij ons meer dan verdienstelijk in de top van de ranglijst van de Eredivisie.”
Drukke voetbalweek
“Maar al te lang genieten, is er niet bij. Donderdag wacht immers al de bekerkraker tegen ADO Den Haag en zondag de lastige competitiewedstrijd uit tegen Heracles Almelo. Een drukke voetbalweek dus.”
“Het bekerduel met ADO Den Haag begint om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op Eredivisie Live. Nadat Veronica vanaf 22.30 uur de samenvattingen van de vierde bekerronde heeft uitgezonden zal rond 23.30 uur live de bekerloting worden verricht vanuit Euroborg. Natuurlijk hopen wij ons dan gekwalificeerd te hebben voor de achtste finales.”
Kaartverkoop
“Voor de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag zijn nog altijd voldoende kaarten beschikbaar, voor de aantrekkelijke prijs van 10 euro per stuk. Er gelden geen beperkingen voor de kaartverkoop. Dus voor iedereen die FC Groningen in eigen huis aan het werk wil zien, is dit een uitgelezen mogelijkheid om voor een vriendelijk tarief Euroborg te bezoeken. De kassa’s aan het stadion gaan om 18.45 uur open. Tot die tijd kan ook via de reguliere wegen een kaart worden aangeschaft. Klik hier voor informatie over de kaartverkoop.”
Collecteren
“Bij de bekerwedstrijd zullen leerlingen van scholengemeenschap Winkler Prins uit Veendam collecteren voor Dance4life, een onderdeel van Stop Aids Now. In de rust zal het dansteam van Oxygym uit Veendam optreden in Euroborg. Dance4Life is een wereldwijde organisatie, die tot doel heeft het aantal HIV- en Aidspatiënten te laten dalen. De leerlingen van de Winkler Prins hebben al een groot aantal acties gehouden, zoals een sponsorloop, een talentenjacht en een verloting.”
Spelersobligatiefonds
“Donderdag zullen wij voorafgaand aan het bekerduel met ADO Den Haag een bijeenkomst hebben met potentiële investeerders. Hiervoor zijn ook al onze bestaande sponsorrelaties, die geïnteresseerd zijn, uitgenodigd. Wij zullen een presentatie verzorgen over het Spelersobligatiefonds. Zoals wellicht bekend zijn we gestart met de verkoop van extra participaties voor dit fonds.”
“Belangstellenden kunnen een obligatie aanschaffen voor 25.000 euro per participatie, met een minimale afname van twee stuks. Het vaste rentepercentage bedraagt vijf procent op jaarbasis. FC Groningen wil met de verkoop een extra bedrag van 2,5 miljoen euro genereren. Met deze nieuwe emissie wordt het uitstaande bedrag van de Spelersobligatielening vergroot naar 10 miljoen euro. Klik hier voor meer informatie.”
Promotiedagen
“Vorige week was FC Groningen present met een eigen FC Business Lounge tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland. Samen met een aantal sponsorrelaties kunnen wij terugkijken op een geslaagde beurs. Vanaf deze plaats willen wij de volgende partijen bedanken voor hun inbreng bij het FC Groningen Plein, opgezet door Organisatiebureau FC Groningen, in Martiniplaza: Noordlease, Fonville Schoonmaakbedrijven, Energy Valley Topclub, Kuipers voor Kantoor, Lasaulec, Argo Schoonmaakbedrijf, Drymer, Scholma Druk, Hummel Tuintotaal, GGN Tijhuis&Partners, Bizon Buitenreclame, Wensink, Getronics, Pensioenraad, Prima Personeel, Schomaker Mannenmode, Rendementors, Resort Hof van Saksen, Accon AVM, Great Piano’s, Koelairco Klimaat, HiRes, Doe Een Wens Stichting Nederland en Preventief Veiligheidsdiensten.”
Talentendag
“Morgen (woensdag – red.) wordt de vierde Regionale Talentendag op locatie gehouden. Dit keer is het een speciale uitvoering, want het is de eerste gezamenlijke Talentendag van RVO FC Groningen/Cambuur in Leeuwarden. In het kader van de samenwerking tussen beide jeugdopleidingen is dit een unieke gebeurtenis. Op de velden van vv Rood Geel Leeuwarden zullen 150 deelnemers hun talenten tonen aan de aanwezige trainers en scouts van RVO FC Groningen/Cambuur.”
FC Groningen Junior Club
“De FC Groningen Junior Club heeft deze week ook weer de nodige activiteiten. Morgen (woensdag – red.) komen ruim twintig leden bijeen voor een Meet & Greet met Danny Holla en Maikel Kieftenbeld. Deze leden kunnen naar hartelust al hun vragen stellen en op de foto met hun idool.”
“Donderdag 11 november is niet alleen de wedstrijd FC Groningen – ADO Den Haag, maar wordt er ook Sint Maarten gevierd. Alle leden van de Junior Club zijn tussen 16.00 uur en 17.00 uur welkom bij de hoofdingang van Euroborg. Hier kunnen zij een liedje zingen voor Groby en ontvangen zij als beloning iets lekkers.”
FC Groningen Journaal
“Met de mededeling dat dezer dagen de nieuwste uitgave van het FC Groningen Journaal in de stad Groningen en in Haren wordt verspreid en deze volgende week tevens online te lezen zal zijn op onze website, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard