Bekerfinale onder-19 in Hitachi Capital Mobility Stadion

27 mei 2019

FC Groningen onder-19 speelt de KNVB-bekerfinale tegen Ajax onder-19 in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Op woensdag 29 mei is de aftrap om 18.00 uur. Het stadion opent die dag om 17.00 uur.

FC Groningen bereikte de bekerfinale door overwinningen op achtereenvolgens Go Ahead Eagles, AZ, PEC Zwolle en VVV-Venlo. De Amsterdammers rekenden af met Sparta Rotterdam, NAC Breda, Alphense Boys en Excelsior. In competitieverband is Ajax onder-19 met Feyenoord en AZ verwikkeld in de strijd om de landstitel. FC Groningen staat momenteel derde in de Eerste Divisie.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor deze wedstrijd voor supporters van FC Groningen start dinsdag 14 mei om 9.00 uur online via deze website en vanaf 10.00 uur in de FanCorner van FC Groningen. De prijs is 2 euro per ticket op de Piet Fransen Tribune. Groepen vanaf tien personen betalen 1 euro per ticket in de online voorverkoop.
Supporters van Ajax onder-19 kunnen voor tickets terecht op de website van Ajax: www.ajax.nl

Onder-13
Drie dagen later, op zaterdag 1 juni, speelt onder-13 de bekerfinale in en tegen Volendam. De onder-13 trapt om 12.00 uur af in het Kras Stadion. FC Groningen onder-13 bereikte de bekerfinale via zeges op FC Den Bosch, FC Emmen, Alphense Boys en Vitesse. FC Volendam versloeg NEC, Excelsior, Zeeburgia en PSV. FC Groningen onder-17 stond zes jaar terug al eens in een (verloren) bekerfinale. Datzelfde team zorgde onlangs voor het eerste landskampioenschap in het 34-jarige bestaan van de opleiding.

Onder 13

Laatste nieuws