Bekerduel in teken van ziekenhuispersoneel

30 september 2021

FC Groningen speelt in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker thuis tegen Helmond Sport. Het duel in Euroborg wordt gespeeld op woensdag 27 oktober, aftrap 21.00 uur. De bekerwedstrijd staat in het teken van het eren van ziekenhuispersoneel, als dank voor de verleende zorg tijdens de coronapandemie. De kaartverkoop voor het bekerduel met Helmond Sport start voor seizoenkaarthouders aanstaande dinsdag 5 oktober. Tickets zijn 5 euro per stuk voor seizoenkaarthouders.

Al het ziekenhuispersoneel uit het verzorgingsgebied van FC Groningen wordt bij de bekerwedstrijd tegen Helmond Sport uitgenodigd als dank voor de verleende zorg onder extreme omstandigheden in de coronaperiode. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 5 oktober een ticket kopen. De prijs voor seizoenkaarthouders is 5 euro per stuk. De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders loopt tot en met donderdag 14 oktober. Uitsluitend de eerste ring van Euroborg gaat in de verkoop.
 
De vrije verkoop voor supporters zonder seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 start op vrijdag 15 oktober en loopt tot en met de wedstrijddag. Jeugd tot en met 12 jaar betaalt 8 euro per ticket, de prijs voor volwassenen is 10 euro per kaart. Tickets zijn vanaf de start van de verkoopperiode gemakkelijk online te verkrijgen via tickets.fcgroningen.nl 

Laatste nieuws