Begin je Kerst bij FC Groningen, zondag 22 december

20 december 2019

Vier Kerst mee met FC Groningen. De laatste Eredivisiewedstrijd van dit kalenderjaar, aanstaande zondag 22 december thuis tegen FC Emmen, staat in het teken van de feestdagen. De aankleding binnen en buiten het Hitachi Capital Mobility Stadion zal een kerstsfeer uitstralen.

Kerst uiting Groot

Zo is er voorafgaand aan de wedstrijd een eenmalige kerstmarkt op het voorplein van het Hitachi Capital Mobility Stadion. Gezellige kraampjes waar eten, drinken en uiteraard FC-artikelen verkrijgbaar zijn. Bij de horecaverkooppunten in het stadion zal het assortiment gedeeltelijk zijn aangepast met een heus kerst-randje en zijn de ingangen van het stadion versierd.
 
Kerstmarkt
Zelfs de kerstman komt langs en staat met zijn arrenslee bij het Hitachi Capital Mobility Stadion en vanzelfsprekend mag passende kerstmuziek op de kerstmarkt en in het stadion niet ontbreken. Op deze manier kom je bij FC Groningen vlak voor de kerstdagen al helemaal in de feeststemming. Deze bijzondere wedstrijd wil je niet missen! Het duel met FC Emmen wordt zondag 22 december om 14.30 uur afgetrapt, de kerstmarkt voorafgaand aan de wedstrijd start al om 12.00 uur.
 
Herdenken
Naast Kerst staat het duel met FC Emmen ook in het teken van herdenken. FC Groningen herdenkt traditioneel tijdens de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar alle overleden supporters in dat afgelopen jaar. Dit doet de club door vlak voor de aftrap van de wedstrijd de toeschouwers te vragen een minuut lang te applaudisseren. Laten we er naast een mooi kerstfeest een indrukwekkende ‘in memoriam’ van maken.

Kaarten voor de laatste competitiewedstrijd van 2019 koop je eenvoudig via onderstaande banner.

Nieuwsbrief-button-oranje-bestel-nu-kaarten

Laatste nieuws