string(9) "claudebot"

Beelden bekerduel bij FOX, Veronica en FCG TV; live op radio en Twitter.

Woensdag 25 september 2013 om 12:05

De tv-beelden van het KNVB-bekertoernooi zijn de komende dagen op diverse televisiezenders te zien. Via vier kanalen kunnen de supporters van FC Groningen de samenvatting met de hoogtepunten van de bekerwedstrijd tegen AFC bekijken.

Het eerste moment waarop een samenvatting van het bekerduel AFC – FC Groningen is te zien, is op woensdagavond vanaf circa 22.30 uur op FOX Sports Eredivisie 1. Na de live wedstrijd Ajax – FC Volendam volgt een samenvattingsprogramma met een overzicht van alle vandaag (woensdag) gespeelde bekerwedstrijden.
Open net
Dezelfde beelden zijn donderdagavond te zien op het open net bij Veronica. Het samenvattingsoverzicht van de tweede bekerronde begint op deze zender om 22.35 uur. Aansluitend, rond de klok van 23.30 uur, is loting voor de derde bekerronde live te volgen via Veronica. De loting vindt plaats in de Rotterdamse Kuip na afloop van de bekerwedstrijd Feyenoord – FC Dordrecht.
FC Groningen TV
Een laatste mogelijkheid beelden te zien van FC Groningens cupduel met AFC – aangevuld met reacties – is via FC Groningen TV, vrijdagavond uitgezonden via FOX Sports, en via de mediaplayer op deze website, te bereiken in het menu ‘FCG TV’, te vinden in de donkere navigatiebalk helemaal rechtsboven op deze pagina.

Live op radio en social media
Radio Noord zal vanmiddag en vanavond overigens live verslag doen van de bekerwedstrijd AFC-FC Groningen in het bij competitieduels gebruikelijke format met muziek. Aangezien de wedstrijd niet live op televisie te volgen is, zal via Twitter uitgebreider verslag worden gedaan dan gebruikelijk. Alle wedstrijdstatistieken zullen voorbij komen op @fcgroningen en de hoogtepunten zijn te volgen via @jdnijland. Ook op onze Facebook-pagina wordt uiteraard verslag gedaan van de KNVB-bekerwedstrijd.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’