string(9) "claudebot"

Balans tegen RKC is negatief.

Donderdag 19 september 2013 om 16:02

FC Groningen speelt zaterdagavond om 19.45 uur in Euroborg de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Beide ploegen troffen elkaar twintig keer eerder in competitieverband. De Brabanders wonnen acht keer, Groningen zeven keer. Vijfmaal eindigde het duel in een gelijkspel.

Sinds de overgang naar Euroborg heeft Groningen de balans al iets meer in evenwicht gebracht met drie overwinningen en één nederlaag tegen RKC Waalwijk. Afgelopen seizoen won Groningen in Euroborg met 2-1 met twee treffers van Género Zeefuik. Bij rust was de stand destijds nog 1-1.
Arbiter
Scheidsrechter Dennis Higler is zaterdagavond voor de derde keer de leidsman in een thuiswedstrijd van FC Groningen in Euroborg. Hij wordt geassisteerd door de heren Frank Jansen, Peter Janson en Rogier Honig.
Afgelopen seizoen was Higler al eens arbiter bij de wedstrijd FC Groningen – Heracles, op 2 december 2012. Deze ontmoeting eindigde in een 2-0 zege voor de thuisploeg. In de tweede speelronde van de huidige competitie floot Higler het duel FC Groningen – FC Utrecht (2-0).

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus