Bakker scoort en krijgt rood in oefenduel Jong FC Groningen.

Maandag 25 januari 2016 om 16:30

Jong FC Groningen heeft maandagmiddag op Corpus den Hoorn met 4-4 gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen. Bij rust was de stand 3-1 in het voordeel van de thuisploeg. Gijs Jasper (2x) en Ajdin Hrustic scoorde. In de tweede helft scoorde Nick Bakker 4-3 en kreeg hij later rood wegens het vasthouden van een doorgebroken speler.

Na een 1-0 achterstand scoorden Gijs Jasper (2x) en Ajdin Hrustic en stond bij rust een 3-1 voorsprong op het scorebord. In de tweede helft kwamen de Friezen terug tot 3-3 en vervolgens scoorde Nick Bakker de 4-3. Vervolgens kreeg Bakker rood en een strafschop tegen, wegens het vasthouden van de doorgebroken Slagveer: 4-4.
Komende zondagmiddag 31 januari om 14.00 uur speelt de ploeg van trainer Alfons Arts opnieuw een oefenwedstrijd, dan tegen het Duitse BV Cloppenburg. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Corpus den Hoorn. Maandag 8 februari is de volgende competitiewedstrijd, uit tegen Jong FC Twente. Op dinsdag 16 februari speelt Jong FC thuis op Corpus tegen Jong Almere City FC.
Gies, De Leeuw, Veendorp (58′ Amakodo), Bakker (73’ rood), Baas, De Vos, Hrustic, Stenekes (19′ Bos), Oldenburger, Jasper, Veldman. Rest bank: Van der Lei.
Scores: 0-1, Jasper 1-1 en 2-1, Hrustic 3-1; rust; 3-2, 3-3, Bakker 4-3, 4-4.