string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bakker, Lindgren en Bizot in FC Groningen TV.

Vrijdag 28 maart 2014 om 09:56

FC Groningen TV laat vandaag zien hoe Nick Bakker aan het hardlopen is terwijl hij amper last heeft van de zwaartekracht. Daarnaast is er een vooruitblik op het duel tegen PSV met Rasmus Lindgren en Marco Bizot.

FC Groningen TV was deze week te gast bij Medisch Centrum Zuid in Groningen, een fysiotherapiepraktijk die gaat fuseren met Flytta Fysiotherapie & Sportbegeleiding, de praktijk van de fysiotherapeuten van FC Groningen, Peter Eppinga en Wouter van den Berg. Alli Gokeler van Medisch Centrum Zuid vertelt in FCG TV waarom beide praktijken gaan fuseren. Nick Bakker en Henk Bos, beide revaliderend van een zware knieblessure, worden regelmatig getest in het medisch centrum. Zo loopt Bakker bijna gewichtloos op een speciale loopband.
Afgelopen zaterdag was er een heuse wereldkampioen te gast in Euroborg. Twee weken geleden werd de Georgiër Davit Kiria wereldkampioen kickboksen in het lichtgewicht. Hij wordt gesponsord door Bouwbedrijf Wolthuis uit Kolham, tevens een sponsor van FC Groningen. Wolthuis had Kiria uitgenodigd om aanwezig te zijn bij FC Groningen – Vitesse. Toevallig of niet; bij Vitesse stonden twee spelers uit Georgië in de basis. Toch was Kiria zaterdag voor FC Groningen.
Zaterdagavond gaat FC Groningen in Eindhoven op bezoek bij PSV. PSV won de afgelopen acht wedstrijden. FC Groningen wist nog nooit te winnen bij PSV in Eindhoven. FCG TV vroeg Rasmus Lindgren en Marco Bizot waarom aan beide reeksen zaterdag een eind komt. Vooral Bizot is er van overtuigd dat dat zeker gaat lukken.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.25 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 16.25 uur op kanaal 1 en om 20.05 uur op kanaal 5, voorafgaande aan PSV – FC Groningen.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site:http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube:www.youtube.com/fcgroningentv
Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’