string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bacuna vervangt geschorste De Leeuw.

Vrijdag 25 januari 2013 om 13:48

Leandro Bacuna speelt zondagmiddag in de Nijmeegse Goffert in plaats van de geschorste clubtopscorer Michael de Leeuw. De basiself wijzigt mogelijk op nog twee plekken.

Trainer Robert Maaskant gaf vorige week in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht aan meer vastigheden in het elftal te willen aanbrengen. Door de schorsing van Michael de Leeuw moet de basiself op één plek worden aangepast. Leandro Bacuna wordt de vervanger van de clubtopscorer in de uitwedstrijd tegen NEC.
Daarnaast komen mogelijk ook Género Zeefuik en Maikel Kieftenbeld terug in de basisopstelling. “We willen aan een bepaalde toon vasthouden. Maar dat betekent niet dat iedereen een gratis plek in de basis krijgt.”
Paco van Moorsel en Richairo Zivkovic zijn er zondag in Nijmegen niet bij. Beiden kampen met lichte kwetsuren en zijn niet wedstrijdfit. De definitieve selectie voor het duel van zondag zal zaterdag bekend worden. Een deel van de selectie zal zaterdagochtend 26 januari vanaf 10.15 uur een training afwerken op het kunstgras van VV Actief in Eelde.

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard