Bacuna, Kappelhof, Sørloth en Faber in FCG TV

16 december 2016

FC Groningen TV heeft vanavond reportages met Johan Kappelhof en Juninho Bacuna. Daarnaast vertelt Henk de Jong waarom hij in het nieuwe jaar aan de slag gaat bij De Graafschap en kijkt Ernest Faber vooruit naar de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Vorige week vrijdag was Johan Kappelhof voor het eerst weer in Groningen na zijn overgang begin dit jaar naar Chicago Fire. Hij ontmoette rond de wedstrijd tegen Roda JC veel oude bekenden en sprak met FCG TV over zijn eerste seizoen in de Major League Soccer.
 
FCG TV volgde tijdens het duel tegen Roda de verrichtingen van Juninho Bacuna die sinds de wedstrijd tegen NEC deel uit maakt van de basiself van trainer Ernest Faber. De camera registreerde diverse acties van de jonge middenvelder waar FCG TV vanavond samen met Bacuna op terug kijkt. Daarnaast vertelt Alexander Sørloth over zijn succesvolle invalbeurt tegen Roda JC.
 
Een week geleden werd bekend dat Henk de Jong per 1 januari de nieuwe trainer is van De Graafschap. De Jong stopt daardoor met zijn werkzaamheden als accountmanager van FC Groningen, de functie die hij sinds begin augustus bekleedde. De Jong vertelt in FCG TV waarom hij naar Doetinchem gaat om weer als trainer aan de slag te gaan en hoe hij op de afgelopen maanden in Groningen terug kijkt.
 
Zondag sluit FC Groningen de eerste seizoenshelft af met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer staat op de laatste plaats in de eredivisie en wist tot nu toe dit seizoen nog maar een punt te halen in uitwedstrijden. FCG TV blikt met FC Groningen-trainer Ernest Faber vooruit naar de ontmoeting met Go Ahead Eagles.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.25 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.45 uur en 15.45 uur op kanaal 3.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.00 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Laatste nieuws