B1 en C1 spelen thuis

10 november 2011 / vandaag

Op Corpus den Hoorn komen morgen zowel de B- als de C-junioren van FC Groningen in actie.

Wedstrijd van de Week: FC Groningen/Cambuur C1 v Heerenveen/Emmen C1
De derby van het noorden is ditmaal ook een duel tussen twee middenmoters. Beide ploegen kennen een wisselvallig seizoen en het verschil op de ranglijst is slechts een punt in het voordeel van de groenwitten. Afgelopen weekeinde behaalde de ploeg van trainer Rick Mulder in en tegen Volendam een nipte zege. Voor FCG was dat de vierde zege in het huidige seizoen. H'veen/Emmen C1 kon ook al viermaal met drie punten op zak van het veld stappen. Een week geleden leverde het treffen met AZ C1 geen winnaar op. De laatste maal dat beide teams in het echie tegen elkaar streden was aan het eind van het seizoen 2010/2011. In de finale van het bekertoernooi bleek de Fries/Drentse combinatieploeg toen te sterk. Overige wedstrijden
FCG B1 is na het verlies bij AFC B1 nog altijd koploper in de Eerste Divisie A. Ajax B2, derde in de rangschikking, is reeds de derde opponent uit Amsterdam dit seizoen. FCG D1 treft in Vitesse/AGOVV D1 een geduchte tegenstander. De Gelderlanders zijn nog ongeslagen maar hebben wel drie punten minder dan de ploeg van trainer Hugo. FCG D3 speelt voorafgaand aan het hoofdklasseduel tussen Be Quick 1887 en Alcides tegen Be Quick 1887 D1. FCG is in de Tweede Divisie F de meest scorende ploeg, de Good Old heeft daarentegen de minst gepasseerde verdediging. Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur B1 - Ajax B2 (14.30 uur)
FC Groningen/Cambuur C1 - Heerenveen/Emmen C1 (12.15 uur) Programma (uit):
Heerenveen/Emmen A1 - FC Groningen/Cambuur A1 (19.00 uur, oefen, vrijdag)
Vitesse/AGOVV D1 - FC Groningen/Cambuur D1 (12.00 uur)
Be Quick 1887 D1 - FC Groningen/Cambuur D3 (12.30 uur, zondag) Programma (teams Leeuwarden):
VA FC Twente D3 - FC Groningen/Cambuur D2 (10.00 uur) Op zondag komen FC Groningen/Cambuur C3 en FC Groningen/Cambuur C2 in actie op toernooien in respectievelijk Twello en Almere.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws