string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Asoro, Benschop en Sierhuis in FCG TV.

Vrijdag 22 november 2019 om 09:26

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports een uitgebreide reportage met Joel Asoro. Daarnaast kijkt oud-spits Martin Drent terug naar de spectaculaire ontmoeting tussen FC Groningen en Feyenoord uit november 2003.

De meest opvallende speler van de laatste twee wedstrijden van FC Groningen was Joel Asoro. De jonge Zweed kwam medio augustus naar FC Groningen en speelde zich langzamerhand in het eerste elftal. FCG TV gaat met Asoro het centrum van Groningen in en spreekt met hem daar over wonen in Groningen, voetballen in Engeland en de tegenstander van zondag: Feyenoord.

Komende zondag komt Feyenoord op bezoek in Groningen. Eén van de meest opvallende duels tussen FC Groningen en Feyenoord werd gespeeld op 2 november 2003. FC Groningen stond toen bij rust met 0-3 achter en was volkomen kansloos. De tweede helft werd echter compleet anders. Mede dankzij Martin Drent werd het uiteindelijk nog 3-3. Samen met Drent kijkt FCG TV terug naar die spectaculaire wedstrijd.

Met de teruggekeerde internationals bereidt FC Groningen zich volop voor op de thuiswedstrijd van zondag tegen Feyenoord. In FCG TV laten Charlison Benschop en Kaj Sierhuis weten hoe zij terugkijken op hun interlands met respectievelijk Curaçao en Jong Oranje en kijken ze ook alvast vooruit naar het duel tegen Feyenoord.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 0.30 uur herhaald op kanaal 2 en zaterdag om 17.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’