string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Arjen Robben schenkt fanboeken aan C1-selectie FC Groningen.

Dinsdag 08 november 2016 om 13:18

In seizoen 1996/97 werd de C1 van FC Groningen kampioen van de eerste divisie F. In het elftal van de Groningers speelden onder andere Jordi Hoogstrate en… Arjen Robben.

De C1 van FC Groningen is het team waar Arjen Robben zijn carrière als prof begon en Groningen is ook de plek waar zijn hart ligt, zo vertelde Robben toen hij deze week weer in Nederland was voor de wedstrijd PSV-Bayern München.

Robbens profcarrière liep van Groningen naar Eindhoven, naar Londen en daarna via Madrid naar München. Van de gouden generatie waar ook Van der Vaart, Sneijder en Van Persie toe behoren, is Arjen Robben de meest succesvolle speler. Hij werd maar liefst negen keer landskampioen en dit jaar komt daar misschien wel een tiende landstitel bij.

Onlangs verscheen bij VI Kids Arjen Robben – Het ultieme fanboek en Arjen besloot al snel dat hij dat graag cadeau wilde geven aan de huidige C1-selectie van FC Groningen. Vader Hans Robben reikte het boek vorige week uit aan alle spelers.

Het boek Arjen Robben – Het ultieme fanboek vertelt het verhaal van de carrière van Arjen Robben. Van scholier in Bedum tot wereldster bij Bayern. Alle clubs, het Nederlands elftal, zijn mooiste doelpunten, het komt allemaal aan bod in dit kleurrijke fotoboek. Voor kinderen van 8-14 jaar.

FC Groningen C1, 96-97

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’