string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Antonia vraagteken voor duel in Leeuwarden.

Vrijdag 06 november 2015 om 15:31

De selectie van FC Groningen sloot vrijdagochtend op het trainingsveld de verloren wedstrijd tegen Slovan Liberec af. Zaterdag staat het vizier bij de afsluitende training gericht op de uitwedstijd van zondag tegen Cambuur. Jarchinio Antonia kwam niet geheel ongeschonden uit de strijd van donderdag en is een vraagteken voor het duel in Leeuwarden.

De aanvaller heeft een pijnlijke bovenbeenspier overgehouden aan het duel met Liberec. “Er was in de wedstrijd een moment waarop hij uitgleed en iets verrekte in het bovenbeen,” lichtte trainer Erwin van de Looi toe. “Vandaar dat er achter zijn naam nog een vraagteken staat.”
Schopje
“Verder hebben spelers hier en daar wel een schopje gekregen, maar dat lijkt voor zondag allemaal goed te gaan”, ging Van de Looi verder. “Zaterdag zullen we de balans opmaken en kijken we wie er inzetbaar is en wie er fysiek en mentaal fit, fris en scherp genoeg zijn. Dat zal namelijk zondag wel nodig zijn in Leeuwarden.”
Vol uitvak
Rasmus Lindgren, Tom Hiariej en Mimoun Mahi zijn nog niet inzetbaar door blessures. In tegenstelling tot het Europese duel van donderdagavond kan Van de Looi tegen Cambuur wel weer een beroep doen op aanvaller Michael de Leeuw. “Hij kan extra energie brengen in de wedstrijd en dat is belangrijk. We worden zondag gesteund door een vol uitvak. Dat is mooi en het wordt tijd dat onze supporters ook in Leeuwarden een keer worden beloond.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’