string(9) "claudebot"

Andersson, Tadic en Keti Koti in FCG TV.

Woensdag 13 oktober 2010 om 12:47

In FC Groningen TV is deze week aandacht voor het duel van komende weekend, de derby tegen sc Heerenveen. Daarnaast is er een reportage over het Keti Koti Festival en komt Petter Andersson aan het woord over zijn uitnodiging voor Zweden. Woensdag om 18.45 uur is de eerste uitzending op Eredivisie Live.

FC Groningen TV bezocht het Keti Koti Festival bij Sportcentrum Kardinge. Het festival viert de afschaffing van de slavernij in Suriname en de Antillen door Nederland op 1 juli 1863. Gonzalo Garcia, Leandro Bacuna, Tom Hiariej en Skhodran Metaj leerden tijdens het festival hoe ze moeten honkballen en voetbalden met Kids United tegen de Street Legends van Edgar Davids.
 
Opsteker
Petter Andersson kreeg afgelopen vrijdag een SMS’je van de assistent-bondscoach van Zweden: of hij zaterdag mee kon trainen met de Zweedse selectie. Een mooie opsteker na lang blessureleed.
Tot slot is er de voorbeschouwing op FC Groningen – sc Heerenveen met onder meer quotes van FC-trainer Pieter Huistra en FC-speler Dusan Tadic.
Supportersvraag
Heeft u ook een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien, stuur ons een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv(at)fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
Herhaling
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.15 uur en zaterdag- en zondagochtend om 7.45 uur.
FC Groningen TV is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’