string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Andersson laat zich opereren in Zweden.

Dinsdag 27 oktober 2009 om 09:56

Maandagavond hield de Supportersvereniging FC Groningen een forum waar namens de club Hans Nijland, Henk Veldmate, Ron Jans en Koen van de Laak achter de tafel plaats namen en vragen beantwoordden van de aanwezige fans.

Zo’n zestig supporters kwamen voor deze gelegenheid naar het Supportershome. Er werden in een prima sfeer de nodige kritisch opbouwende vragen gesteld over onder meer de speelwijze, de begroting van de club en de sfeer binnen de spelersgroep. Daarnaast had technisch manager Henk Veldmate nieuws over Petter Andersson, die voor de tweede keer binnen een jaar een kruisband afscheurde.

Veldmate: “Met Petter heb ik minimaal elke week contact. Hij is door een hele moeilijke tijd heen gegaan, maar momenteel gaat het naar omstandigheden weer iets beter. Inmiddels heeft hij besloten opnieuw een operatie te willen ondergaan. Allerlei opties zijn daarbij de revue gepasseerd. Uiteindelijk heeft hij besloten opnieuw in Zweden onder het mes te willen gaan. Ook heeft hij aangegeven graag weer veel bij het team betrokken te willen zijn in het hele herstelproces.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’