string(9) "claudebot"

Andersson: ‘Ik ben superboos’.

Maandag 27 februari 2012 om 08:56

Na afloop van NEC-FC Groningen was aanvoerder Petter Andersson superboos. Oud-FC'er Stef Nijland was blij met de overwinning en vindt het verschil tussen uit- en thuiswedstrijden ook bij zijn ploeg te groot.

Petter Andersson: “Ik weet het niet. Ik heb er geen verklaring voor. Het is onacceptabel hoe we vandaag speelden. Zoiets mag en kan niet. Iedereen moet nu goed naar zichzelf kijken. Wat ik zie als ik naar mezelf kijk? Ik ben superteleurgesteld. We hebben met 4-0 verloren van een ploeg die onder ons staat, waar we van moeten winnen. Ik ben superboos.”
“We hebben sowieso niet eens geprobeerd om te voetballen. Tegen PSV wonnen we nog de tweede bal. Dat deden we nu niet. Elke bal was van NEC. Echt waardeloos. We moeten nu niet denken dat we het niet kunnen veranderen. Ik word er ook helemaal gek van om steeds naar een verklaring te zoeken. We moeten gewoon beter spelen. Dat is het enige.”
Stef Nijland: “Ik ben zeker blij met de overwinning, We moesten iets rechtzetten na de nederlaag vorige week tegen Ajax. Dat is voetbal. De ene week is het niets, de andere week alles. Soms is dat onverklaarbaar. Met vijf minuten speeltijd kan ik natuurlijk niet tevreden zijn. Ik zal er nu alles aan doen om mijn plaats in elftal te krijgen. Wanneer dat is? Dat kan ik niet inschatten. Ik doe er in elk geval alles voor.”
“Ik ben hier naartoe gekomen om zoveel mogelijk te spelen. Dat is tot nu toe niet gelukt dus kan ik onmogelijk tevreden zijn. Het is wel apart dat bij FC Groningen het verschil tussen uit en thuis zo groot is. Ze hebben veel kwaliteit op het veld staan dus ik weet zeker dat het een stuk beter kan. Vanavond hebben wij ze in elk geval goed bestreden.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus