string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Alleen Matavz in actie.

Zondag 06 september 2009 om 19:53

Van de drie internationals kwam alleen Tim Matavz dit weekend in actie. Matavz speelde vrijdagavond met Jong Slovenië in de EK-kwalificatiewedstrijde tegen Jong Frankrijk. De Slovenen verloren op eigen veld met 3-1.

Matavz speelde negentig minuten en neemt het komende dinsdag in Westerlo op tegen Jong België in de volgende kwalificatie-interland.

Andreas Granqvist zat niet bij de selectie van Zweden die in Hongarije een zeer belangrijke overwinning boekte op Hongarije van bondscoach Erwin Koeman. De FC-verdediger zag hoe Marcus Berg een kwartier voor tijd inviel en Zlatan Ibrahimovic in de vierde minuut van de extra tijd met zijn 1-2 zorgde dat Zweden in de race blijft voor een plek in de play-offs om tickets voor het WK van 2010 in Zuid-Afrika. Komende woensdag speelt Zweden op Malta de volgende uitwedstrijd.

Oluwafemi Ajilore kwam zondagavond in Abuja niet in actie tegen Tunesië. De middenvelder van FC Groningen zat net als Granqvist niet bij ‘de achttien’ en zag hoe zijn teamgenoten met 2-2 gelijkspeelden. Zijn vaderland heeft daarmee het behalen van ticket voor het WK 2010 niet meer in eigen hand. Plaatsing voor de Afrika Cup 2010 ligt wel binnen bereik.

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard