string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Alle seizoenkaartprijzen met 60 euro verlaagd.

Vrijdag 29 juni 2012 om 14:47

Na de eerste zes thuiswedstrijden zijn de prijzen van alle seizoenkaarten met 60 euro verlaagd. Volwassenen betalen nu voor de goedkoopste vaste kaart 138 euro voor de elf resterende thuisduels. Er zijn op alle drie de tribunes nog plekken beschikbaar voor seizoenkaartverkoop. Betalen in termijnen is nu ook mogelijk.

Sinds de verhuizing van FC Groningen naar Euroborg in 2006 waren seizoenkaarten voor de Tonny van Leeuwen Tribune populair. Tijdens de meeste thuiswedstrijden waren dan ook maar spaarzaam losse kaarten te koop voor deze vormalige Noordtribune, die via Ingang 1 van Euroborg toegankelijk is.
Momenteel zijn voor de vrije zitplaatsen in de vakken Vakken B tot en met G op de Tonny van Leeuwen Tribune, ook wel bekend als de Supporterscurve of Z-Side geheten, nog volop plekken in de verkoop. Volwassenen betalen nu 138 euro voor elf thuiswedstrijden in Euroborg. Personen geboren voor 1 januari 1947 betalen 118 euro voor de resterende wedstrijden in dit seizoen.

Ook op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune zijn nog diverse plekken beschikbaar. Er kan eenvoudig gereserveerd worden via de onderstaande opties. Jeugd geboren vanaf 1 januari 1999 betaalt nu nog 88 euro voor 11 wedstrijden op de Koeman Tribune.

Geïnteresseerd in een seizoenkaart?
Kom langs in Euroborg, bel met de Supportersbalie (beiden op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur) of klik op onderstaande link en vul online het aanvraagformulier in. FC Groningen zal in dat geval telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Het is vanaf nu dan ook mogelijk de seizoenkaart in vier termijnen te voldoen. De eerste betaling vindt daarbij plaats bij het afhalen van de seizoenkaart. De drie daarop volgende termijnen worden via een automatische incasso geïncasseerd op 30 november 2012, 31 januari 2013 en 29 maart 2013. Voor de uitgestelde betaling rekenen wij een toeslag van 1,50 euro per termijn.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’