string(9) "claudebot"

Alle paasletters zijn gevonden!

Vrijdag 06 april 2012 om 11:11

Gisterenmiddag werd Pasen gevierd in stadion Euroborg! Ongeveer 50 kinderen kwamen met hun ouders of opa’s en oma’s naar het stadion om mee te doen aan de paasactiviteit. En het is een geslaagde middag geworden!

Om drie uur begon de pret met het verven van eieren en kleurplaten. Prachtige creaties werden er gemaakt, waaronder een echt FC Groningen ei! Ondertussen hadden vele kinderen de springkussens al gevonden, waar ze de grootste lol op hadden.
Nadat iedereen een eitje had geverfd kon het volgende leuke onderdeel van de paasactiviteit van start gaan; een speurtocht door het stadion, op zoek naar paasletters! Iedereen kreeg een plattegrond van het stadion, waarop aangegeven was op welke tribunes de letters verstopt waren. Als alle letters gevonden waren, ontstonden er twee woorden. Bij een goede uitkomst werd je beloond met een paascadeautje! Iedereen deed dus goed zijn best en rende tribune op en af. Zelfs op de bovenste ring waren letters verstopt, dus maar snel naar het trappenhuis en naar boven!
Na een klein uur hadden de meeste kinderen de oplossing gevonden; VROLIJK PASEN. Zij gingen snel terug naar de paashaas voor een bekertje ranja en om nog even snel te springen op het springkussen. Op de weg naar de uitgang kregen de aanwezigen hun beloning voor het zoeken naar de paasletters. Ze ontvingen een cadeautje met een leuk knutselpakketje en wat lekkers, helemaal voorbereid op de paasdagen! Klik hier voor de foto’s van de paasactiviteit.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus