string(9) "claudebot"

Alle 109 uitfans krijgen tientje terug.

Zaterdag 28 augustus 2010 om 16:17

Bij binnenkomst van het uitvak in het Koning Willem II Stadion hadden de supporters van FC Groningen hun eerste winst al op zak.

Elke bezoeker kreeg een envelop overhandigd met daarin 10 euro. Dit als compensatie voor het ongastvrije verloop van het uitduel van twee seizoenen geleden. Op last van de autoriteiten van Tilburg werd twee jaar geleden een trein met FC-supporters onverrichter zaken teruggestuurd naar Groningen. Samen met onze supporters hebben wij toen nadrukkelijk bezwaar gemaakt tegen deze gang van zaken.

De Supportersvereniging FC Groningen heeft de nationale Ombudsman ingeschakeld om hun onvrede te uiten. Naar aanleiding hiervan zijn gesprekken gevoerd met Willem II en de gemeente Tilburg. Zij hebben toegegeven dat het optreden van destijds geen schoonheidsprijs heeft verdiend. Daarom heeft de gemeente Tilburg honderd gratis kaarten beschikbaar gesteld voor FC-supporters.

Omdat er meer dan honderd fans in Tilburg waren, is in overleg met de Supportersvereniging gekozen om naar rato een korting te geven op de toegangskaart voor die wedstrijd.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus