string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Alex Kaminski nieuwe manager Euroborg Horeca.

Woensdag 28 april 2010 om 12:34

FC Groningen heeft Alex Kaminski benoemd tot de nieuwe manager van Euroborg Horeca, de dochteronderneming van de club. De 46-jarige in Assen woonachtige Kaminski is afkomstig van hotelketen Accor Hospitality Nederland en begint officieel per 1 mei aan zijn nieuwe baan in Euroborg.

Algemeen directeur Hans Nijland laat weten in Kaminski de juiste man te hebben gevonden om de horeca-afdeling binnen de club een extra impuls te geven. “Wij denken dat Kaminski erin kan slagen onze producten en faciliteiten, die Euroborg Horeca te bieden heeft, verder uit te rollen en nog beter in de markt te zetten. Onze horeca-afdeling moet niet alleen op de wedstrijddagen van FC Groningen zichtbaar zijn, ook daarbuiten willen wij actief opereren. Met onze ruimtes in het stadion kan nog veel meer gedaan worden, met name op de zakelijke markt, en ook ons restaurant biedt uitstekende mogelijkheden. Kaminski is de man die hieraan leiding zal gaan geven. Wij denken met zijn aanstelling een uitstekende keuze te hebben gemaakt.”
Kaminski is geboren in Arnhem en de laatste twintig jaar woonachtig in Assen. In die periode was hij tussen 1990 en 2006 directeur van Mercure Haren. “Wij waren sponsor bij de club en in die hoedanigheid ben ik al bekend geraakt met FC Groningen. Ik ken nog altijd heel wat mensen bij de club. Ik heb het groen-wit kloppende hart op de juiste plaats zitten.”
Daarna kreeg Kaminski de leiding over het Mercure hotel in Zwolle, dat hij dus per 1 mei zal verlaten voor zijn nieuwe functie bij Euroborg Horeca. “Na jaren in het hotel-wezen te hebben gewerkt, kreeg ik nu de kans een switch te maken. Daarbij is Euroborg een inspirerende omgeving.”
“In vergelijking met mijn werk bij Mercure is het grote verschil dat je in Euroborg geen logies hebt, maar net als in een hotel heb je in een stadion zaalruimtes, die verhuurd worden, dien je een band te creëren met je gasten en moet je bijvoorbeeld op de wedstrijddagen ervoor zorgen dat je publiek met plezier naar Euroborg komt. Ook daarbuiten biedt het stadion uitdagende mogelijkheden. Waar kun je een bijeenkomst organiseren of een feest vieren met het heilige gras van Euroborg als decor?! Een unieke locatie en dat moeten we gaan uitdragen.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’